Kaplonyi Ferences Plébánia és Kolostor

Pax et bonum! - Áldás, békesség!

Szavazások

Honnan olvassa oldalunkat?
 
Húsvét 3. vasárnapja PDF Nyomtat Email

Hirdetések:
A ministráns szolgálat beosztása a következő:
Szent Antal templomban a – „ Szent Tarziciusz” csoport: Altfater József, Baumgartner Patrik, Fischer Márk, Fischer Péter, Ritli Raymund, Schuller Sebastian, Tempfli Márkó, Zahari Bálint.
Szent József templomban a – „Szent Ferenc” csoport: Fleisz Richárd, Hevele Adorján, Reszler Márk, Tábori Edvárd, Vicsocsány Péter.

1. Ma délután 3 órakor szentségimádást tartunk a Szent Antal templomban. Fél 4-től anyák napi ünnepség lesz.
2. Csütörtökön este fél 8-tól lesz az ifjúsági énekpróba a Szent Imre házban.
3. Jövő vasárnap a Szívgárdisták körbe járnak, és adományokat gyűjtenek a Szászsebes-i ferences növendékház fenntartására, ugyanis jövő vasárnap papi és szerzetesi hívatások vasárnapja van, amellett, hogy imádkozunk, ilyenkor ilyen formában is segítjük, a papi és szerzetesi hivatásokat.
4. Ugyancsak jövő vasárnap délután fél 4-kor a családosok hitmélyítő találkozóját ezúttal a szabadban tartjuk. Gyülekező a Szent Imre háznál lesz.
5. Idén is lehetőség adódik, hogy adónk 2%-val támogassunk egy nonprofit szervezetet, amely szervezetek közé tartozik plébániánk is. Ezt a nyilatkozatot május 15-ig lehet letenni az adóhivatalnál. Ha valaki idén is plébániánkat szeretné támogatni kérjük, hogy május 12-ig, a személyazonossági igazolvánnyal személyesen jöjjön be a plébániai irodába. Minden esetben mi töltjük ki és mi adjuk le az adóhivatalba, a kitöltött űrlapokat. Támogatásukat előre is köszönjük.
6. Hálás szívvel köszönjük a kedves híveknek, akik meghallották felhívásunkat az egyházadóval kapcsolatban és akik a ravatalozó javításához is hozzájárultak. Isten fizesse mindenkinek az áldozatát. Azoknak is köszönjük, akik ezzel kapcsolatban nem tetszésüknek adtak hangot, reméljük, hogy jobb belátásra térnek és ők is hozzájárulnak, mert addig senki nem igényelheti a ravatalozót, amíg a család nem rendezte ebbéli kötelességét.
7. A ravatalozó javítása elkezdődött. Amíg a javítás tart, ha halott lesz a kis kápolnában ravatalozzuk fel, a virrasztást a templomban tartjuk, a temetést pedig a ravatalozó előtt. Ezzel kapcsolatban megértésüket kérjük és köszönjük.
8. HÁZASSÁGI HIRDETÉS:
III. -szor: Juszli Ferenc – Duka Aliz
I. -ször: Mák Péter – Csongrádi Csilla
I. -ször: Stelli Tibor – Precup Beatrice