Kaplonyi Ferences Plébánia és Kolostor

Pax et bonum! - Áldás, békesség!

Szavazások

Honnan olvassa oldalunkat?
 
Húsvét 4. vasárnapja PDF Nyomtat Email

Hirdetések:
A ministráns szolgálat beosztása a következő:
Szent Antal templomban a – „Szent Antal” csoport: Boldizsár Gerhárd, Gózner Richárd, Hauler Helmut, Kinczler Bence, Kovács Attila, Mánc Péter, Otravă Márk.
Szent József templomban a – „Szent József ” csoport: Heveli Richárd, Mátyás Antal, Nonn Dániel, Nonn Kristóf, Schuller Máté, Vicsocsány Szabin.
1. Ma délután 3 órakor szentségimádást tartunk a Szent József templomban.
2. Ugyancsak ma délután a Szívgárdisták körbe járnak, és adományokat gyűjtenek a Szászsebes-i ferences növendékház fenntartására, ugyanis papi és szerzetesi hívatások vasárnapja van. Amellett, hogy imádkozunk, ilyenkor ilyen formában is segítjük, a papi és szerzetesi hivatásokat.
3. Szintén délután fél 4-kor a családosok hitmélyítő találkozóját tartjuk, ezúttal a szabadban. Gyülekező a Szent Imre háznál lesz.
4. Május 17-én, szombaton délután 5 órakor jegyesoktatás lesz a Szent Imre házban.
5. Idén is lehetőség adódik, hogy adónk 2%-val támogassunk egy nonprofit szervezetet, amely szervezetek közé tartozik plébániánk is. Ezt a nyilatkozatot május 15-ig lehet letenni az adóhivatalnál. Ha valaki idén is plébániánkat szeretné támogatni kérjük, hogy május 12-ig, a személyazonossági igazolvánnyal személyesen jöjjön be a plébániai irodába. Minden esetben mi töltjük ki és mi adjuk le az adóhivatalba, a kitöltött űrlapokat. Támogatásukat előre is köszönjük.

6. HÁZASSÁGI HIRDETÉS:
II.-szor: Mák Péter – Csongrádi Csilla
II. -szor: Stelli Tibor – Precup Beatrice
I. -ször: Heveli Krisztián – Orosz Orsolya